XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 7 de desembre del 2008

sortida amb el campio


.
SORTIDA AMB EL CAMPIÓ

Com era de preveure els mallerengos carboneros s’han "rajat".
Totes les excuses són bones ! desde la 001 fins la1000 o més ,però als que sí que hi hem anat no ens en serveix CAP.
Molts poemes,molts escrits,moltes històries ABSOLUTament increibles i resulta que quan heu de ser-hi no hi sou.
Potser estàveu fent..........poemes,potser el despertador..........s’ha adormit.
Rès sou uns c.......................
Els únics que valen la pena són en Toni i en Jose(ja els hi podeu agraïr) que us han salvat el cul.
Erem 10 ciclistes esperant-vos i rès , aquí els sar............... no venen.(Quina tàctica??!!!)

Bé, deixant de banda les excuses!!! La sortida ha estat ABSOLUTament divertida. Btt total.Corriols per tot arreu, amunt i avall.
Hem anat direcció a Rupit ,(una mica de pista)per anar escalfant. A mig camí hem girat cap l’esquerra direcció al Corral.Desde aquí pel senderillo dels xurribikers fins agafar Vallnord.Seguint fins a dalt de tot del Supermaresme. Hem baixat a Santa Mònica .D’aquí fins dalt per pista.Quan hem arribat a dalt hem agafat un senderillo que ens porta fins la Pedra de la ferradura i baixant pel camí amagat.(NO ERA TANT COMPLICAT!!!!!)
Espero que a la propera vingueu tots els que heu de venir i si algú més si vol apuntar també però que vinguin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TENDO

2 comentaris:

Tendo ha dit...

ELS 3 SUPERVIVENTS

La sortida d'avui ha tingut 3 fases ben diferenciades.

La primera ha estat des de la sortida fins al Supermaresme. Fins aleshores hi ha hagut molta pau i herba. Però el campió ja estava nerviós, i, fins, a Sta. Mònica ja hi ha hagut els primers avisos.

La segona a la pista de Sta. Mònica. A l'inici a la pista de Llaveneres-la hípica ja s'han produït els primers abandonaments. El campió i en Tendo han pujat amb plat gros, arribant a una velocitat de 22 kms/h. Han marcat les primeres diferències respecte en Jep (o Txep, disculpa si no ho escric bé) i en Toni. Arribats a la pista de Can Bruguera s'han produït més abandonaments, restant només el campió, en Tendo, en Jep i en Toni.

Hem aguantat fins a Arenys de Munt. A les 4 carreteres en Tendo s'ha retirat per problemes d'agenda. El campió ha decidit que faria carretera (St. Iscle - St. Cebrià - St. Pol - Canet) per arribar a fer una sortida de 50 kms. En Jep i en Toni han decidit pujar fins a la Creu de Canet per acabar de rematar la gran sortida. En Jep està molt fort també. Finalment hem arribat als 38 kms.

Llàstima que no hagi pogut venir l'MCT al complert perquè la sortida ha valgut molt la pena per itinerari, per exigència tant tècnica com de força i resistència.

La propera cita amb el campió diumenge vinent a St. Joan de les Abadesses.

afalsina ha dit...

Bons records d'un sortida tant corriolera. No me l'esperava. va valer la pena venir des de Reus. Divertidíssima. Puc corroborar que devíeu pujar amb el plat gros. Vaig pujar un tros a 18 i no veia ni les virutes... Gràcies a tots