XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimecres, 26 de febrer del 2014

ABR 2014 - 4a ETAPA

Avui hem fet la quarta etapa, a partir d'ara totes seran a Córdoba.
Avui eren 74km i 1650m de desnivell.



A les 8h el dia estava molt enboirat, no feia massa fred, però com de costum teníem dubtes amb quina roba sortir. La previsió no era de pluja i a l'hora de sortir ja despuntava el sol.
L'etapa d'avui ha estat molt rodadora, amb senders tècnics intercal.lats.
Hem sortit per una pista planera plena de profunds bassals, (1km ens ha durat la bici neta i greixada!) fins arribar a una sèrie de corriols molt tècnics de pujada, on s'ha trencat el pilot.
Ha estat un pujada molt dura, les cames estaven fredes i les pedres s'interposaven a la nostre traçada.
Després d'aquesta zona, s'enllaçaven unes pistes per arribar a un port de pujada asfaltat. En aquest tram els quilòmetres han passat molt ràpid.
A partir d'aquest punt hem anat enllaçant diversos puja i baixa, per corriols, pistes i baixades molt ràpides. A partir del km 50, hem fet un dels trans més bonics del dia, evidentment corriols !, corriols molt ràpids i divertits, amb alguns trams d'olivers que ens han deixat a les afores de Córdoda.
Finalment una pista planera però pedregosa per la vora d'un canal ens ha conduït a la meta.

Ahir la bici d'en Cuadratti va tenir seriosos problemes tècnics

En David i en Martí han entrat en 14ena posició . En Xavi i en Melcior en la 26 ena.

Demà mes!!

1 comentari:

Martí ha dit...

Vinga nois! Que això ja està al finaL i ho esteu fent genial. Sapigueu que malgrAt la distància estem al vostre costat i donant-vos suport. Amb el nivell que hI ha a la prova esteu demostraNt amb els vostres resultats que sou uns fora de sèrie. Molta força pel què us queda i a passar-ho bé.
Amb tant de fang que estEu trobant estic pensant que per auGmentar els ingressos del club ciclista podríem posar un túnel de rentat al final de cada etapa. David, pregunta que costaria per l’any vinent muntar una paradeta de rentat de bicis a l’arribada. Per cert Martí i Xavi, a les tardes podríeu aprofitar el temps, us proposo que li dieu a en Josef Ajram que us faci unes classes de borsa i a veure si fem la primera pela.