XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 24 de febrer del 2014

ABR 2014- 2a Etapa

Avui hem fet la segona etapa de 6okm i 1900m de desnivell. També amb sortida i arribada a Jaén.



Després de passar-se tota la nit plovent, a les 10h del matí hem començat a pedalar. Sabíem el que ens trobaríem des de la zona de sortida podíem observar els cims de les muntanyes emblanquinades.
S'ha sortit com sempre a alta velocitat, per una carretera asfaltada, que després s'ha convertit en carril bici i ens ha deixat a peu del primer i dur port del dia, un port que ha començat per pista, a continuat per camí i a acabat en corriol, on ens hem trobat amb el fred i la neu. Durant aquest tram ja hem pogut comprovar que el dia d'avui es faria dur. Feia fred, nosaltres i les nostres bicis estàvem recoberts d'una capa de fang.
La primera baixada he estat per una pista ràpida molt fangosa, fins que ens han conduit a un corriol fangós on es feia difícil el control de la bici. Així hem arribat al primer control, anava plovent i la bici cada cop pesava més.
El següent tram ha estat de corriol, amb alguna pista intercalada pujant i baixant, llàstima del fang que ens feia lliscar i descontrolar la bici. Amb bon dia haguessim gaudit de valent.
Només ens quedava l'ultim coll, el qual s'ha endurit, amb las condicions que estava el terreny. Tot estava molt enfangat on les pedres lliscaven de valent.
Ja només quedava l'ùltima baixada, amb trams tècnics, i amb les nostres forces al límit.
Hem arribat a Jaén, i ens quedaven 10km per un bucle entre oliveres que ens ha preparat l'organització, aquest tram ha estat molt rodador i l'hem fet a bona velocitat.
Finalment ens hem plantat a la linea d'arribada, enfangats, xops i amb les bicis fetes un nyap.

En David i en Martí, han arribat en 12ena posició, ha estat una etapa èpica. En David ha tingut una caiguda i ara està un xic magullat, esperem que es recuperi. En Martí tot i portar un ritme més alt per el seu gust, està content per com va tot.
En Melcior i en Xavi, no han tingut massa sort, tot i que ha entrat en 31ena posició. després d'anar més de mitja etapa amb una roda punxada, tots dos! Es feia molt difícil reparar, degut a la gran quantitat de fang que hi havia, han sobreviscut inflant-les de tan en tan.


                                                   Així hem quedat!


P.D, volem donar les gràcies a la gent de Corriol i al caldet que ens ha preparat l'Úrsula, sense ells això  no seria possible.

Demà més!

3 comentaris:

Martí ha dit...

Ei Cracks, enhorabona i ànims !!! Des de Catalunya us enviem molta força perquè continueu pedalant i demostrant el vostre nivell. Tots 4 sou uns superclasse, només cal veure que esteu deixant rere vostre a ple de ciclistes que han vinGut de més enllà d'els PirinEus. Si senyor. Que n’aprenguin !!!
David: que no sigui res això de la caiguda (ets bo i saps que ho ets!)
Martí: deMà posa’t un mAllot net que la bandera catalana es vegi neta, amb el fang no queda bé.
I quina mala sort amb la pluja, doncs he consultat al google i m’ha sortit això:
www.quetiempo.es/prevision/jaen/ ... la probabilidad de lluvia durante el mes de febrero está en el 14%
Conclusió: Si compreu 7 números de la loteria, segur que en algun us toca.

Unknown ha dit...

Molts d'ànims Nanus !! esper-ho que avui la meteorològia sigui més benèvola amb Vosaltres i que sobre tot no tingueu problemes mecànics que amb el fang ja se sap .

Salut i Força !!

RUT ha dit...

Hola, cracs!
Quina sort poder comptar amb màquines com vosaltres que deixeu tan bé els catalans per l'estranger!
Martí, tanta olivera tanta olivera, espero que no t'oblidis de portar uns quants litres d'oli del bo!
Els teus fills estan d'allò més orgullosos del seu pare, i encara més després de veure que s'ha convertit en un fenomen mediàtic!

Molta sort en les properes etapes. Espero que et recuperis de seguida, David.
Per cert, Martí, et vas deixar l'ampolla del Fisiocrem!

A veure si en l'etapa d'avui no punxa ningú. Tranquil, Xavi, que el gosset està passejat, que avui a primera hora he vist la Idoia que el treia.

Salut i molta sort!