XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 28 de novembre del 2011

3H DE RESISTÈNCIA


Aquest diumenge, 27 de novembre, el Club Ciclista Arenys de Munt va organitzar la 6a edició de les ja populars "3 hores de resistència en BTT per parelles".
L'acte va tenir un èxit total i va comptar amb la participació de 80 parelles. A més, la climatologia va acompanyar i va fer un dia formidable.Tots els participants van gaudir molt del circuit, ja que estava en un estat ideal, perfecte, tot a punt i el terreny, immillorable.
La classificacio final va ser la següent:
Pel que fa a la classificació general absoluta, la parella formada per Carles Torrente/Manuel Garcia va quedar en primer lloc; David Pruna/Jaume Ribosa, en segon lloc, i Georgio Usai/Ruben Perez, en tercera posició.Cal destacar la primera parella local, formada per Sergi Macos/Carles Fugaroles, novens de la general.
A banda dels participants, hi va haver una bona assistència de públic i tothom va gaudir d'una bona matinal de ciclisme sense incidències, malgrat alguna rascadeta inevitable.
Volem agrair a tots els col·laboradors, participants i patrocinadors la seva ajuda, ja que és gràcies a ells que aquest esdeveniment esportiu ha estat possible. I també volem felicitar tots els companys del CCAM per la seva feina i per la seva voluntat insaciable de fer les coses ben fetes.

Podeu trobar totes les classificacions a www.albecam.com, i deixar els vostres comentaris que ens ajudaran a millorar.

Fotos Maria Wille.

3H de resistencia en BTT - Arenys de Munt 27.11.2011 - 1.

3H de resistencia en BTT - Arenys de Munt 27.11.2011 - 2.


1 comentari:

Jordi Roig ha dit...

felicitats a la gent del club ciclista arenys de munt,un 10 per l'organització i col.laboradors.