XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimecres, 27 de juliol del 2011

Arenys de Munt - Santa Amalia





En Martí i l´Alejandro s´han afegit a la llista de SuperHomes en completar una expedició èpica: Arenys de Munt - Santa Amalia (Badajoz, Extremadura).

Penseu que ha estat una ruta de més de 1.200 quilòmetres que han completat amb només 6 etapes. Tot i tenir les etapes d´allò més programades, en les tres primeres, els han sorprès el gran nombre de ports i portets que havien de superar; el segon dia van fer 230 quilòmetres i més de 5.000 de desnivell !!!


Però a mesura que passaven les etapes, mica en mica el terreny s´ha suavitzat. Llavors han entrat en joc altres factors com la forta calor al migdia, el mal de cul, la fatiga... Però com era d´esperar, han sapigut sobreposar-se a tots els factor adversos i arribar amb èxit al poble de l´Alejandro.

Moltes felicitats a tots dos, ja que aquestes gestes són les que es queden en la memòria per sempre!!!


Esperem les vostres fotos, que coneixent en Martí segur que no són poques, ja.

4 comentaris:

Joan Majó ha dit...

Enhorabona cracks!!!!
Ara que ja sou a Extremadura a recuperar forces prenent cervesetes i tapetes.
Apa, a disfrutar d'unes merescudes vacances
Fins aviat, fenomenos!!!

PRESI ha dit...

Hola a tothom!!!
Gracies David, per pensar en nosaltres.
Ens ha anat molt be. Escrivim sense accents perque no n-hi ha. Els primers dies va ser molt dur i a mesura que vam anar baixant es va anar suavitzant el terreny, no pas la calor. Hem gaudit molt dels paisatges, ha estat tot molt variat, d-alta munyanya i devesa amb porcs i tot menjant glans, i tambe algun toro. Moltes vaques, xais, gira/sols, conills a centenars i moltes cigonyes als campanars. L-oli d-oliva es bonissim.
Quan arribem ja us ho explicarem tot detalladament. Val la pena, i aqui la gent es molt agraida i amable.

Fins dilluns!

Pati ha dit...

Nanus sou tremendos!!!
Moltes felicitats per haver assolit el repte!!

Alejandro ha dit...

hola amigos, esto ha sido alucinante, lo maximo que he hecho en toda mi vida, se lo recomiendo a todo el mundo, paisajes, gente,clima,olores,sensaciones,esperiencias,convivencia,enfin un cúmulo de cosas que hace de este viaje halla sido espectacular.Agradecer a quien nos proporcionó el programa del GPS,a Lluis,Katy,Rut, y sobre todo a Martí Anglas,que sin el esto no se habría logrado.