XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 4 d’abril del 2011

Sortida carretera dissabte 9 d'Abril.


Sortirem a les 7:30 de l'ateneu d'Arenys de Mar, pujarem fins Collsacreu, St. Celoni, Breda, Coll de Norri, Arbucies, St. Hilari, St. Sadurni d'Osormort, Viladrau (avituallament solid i líquid), St. Marçal, Sta.fe, Coll de Sta. Elena, St.Celoni, aquesta vegada baixarem per el mortirolo, Sta. Maria de Palautordera, Vallgorguina, Collsacreu i  Arenys de Munt. Estarem segur tot el matí, aixins que paciencia i na fent!!
GAS A LA BURRAAA!!!!

5 comentaris:

pitu ha dit...

benvinguts de nou a la selva!! algun dia que tingui mes temps i sobretot estigui en millor forma, m'afegeixo a mig camí!!

Alejandro ha dit...

ya puestos, podríamos subir el TURO.Es guapa hay terreno para todo OK

german ha dit...

Alejandro creo que estaria bien para calentar las piernas pero a que hora crees que que llegaremos ha collsacreu si es una hora decente me apunto,un abrazo a todos.

Pau Joseph ha dit...

Ja em deixaré caur algun moment o altre ara estic preparant la Zegama- Aizkorri.. marato de muntanya a Gipuscoa...29 de Maig.

Unknown ha dit...

hola a tots!
Disculpeu, però m'he equivocat a la cruïlla de Viladrau/St. Sadurní d'Osormort. He anat fins a Viladrau i he esperat una estona. Després he tirat fins a Sta. Fe i pel dret fins a St. Celoni.

Volia fer-vos un truc però el mòbil no tenia bateria.
Una darrera l'altra.

Ja ha anat bé, heu deixat llast i he anat millor. Entrenaré més per intentar no fer-vos esperar massa.
Salut
Toni