XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 29 d’octubre del 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 31 D´OCTUBRE DE 2010

ELS 4 PORTS O LA "MORTE SUBITA".:

Quedem a l´Ateneu a les 7h. per sortir a les 7´30h.

La ruta serà la següent:

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Vilasar, Argentona, Orrius, (A pals)., La Roca, El Parpers,(A pals), Can Bordoi, (A pals), St. Celoni, Vallgorguina, Collsacreu (A pals). Arenys de Munt, Rampa del Pavelló. (A pals). Cerveseta.

85km. 3h. aprx. Grupeta de " Llorones" 4´30h. aprx.

NOTA: Esperarem i reagruparem a tots els ports.
Per els que no es vegin amb cor de venir, demà dissabte, les "Nenes, van a fer la mateixa ruta". Ara que tal i com estan l´Emma, la Maria and company. no se que es pitjor.

5 comentaris:

Xavi ha dit...

A quina hora surten les noies???

quimontmany ha dit...

aneu aneu fent el fatxenda. Ja diu la bíblia que els últims seran els primers. Màxim de pulsacions que penso arribar, sobre les 150 ppm. qui vulgui tenir sortida tranquil.la gaudint d'autèntic ciclisme, sa i de preparació per els moments clau de la propera temporada, que m'acompanyi. Als que sempre heu de demostrar la vostra superioritat??, doncs ens anirem veient a cada port i al final.

MUNT BIKES ha dit...

Molt be Kim, aixo d´anar a 150pp. està molt be, pero ves en conte a veure si cauras de la bici. Ara a Muntbikes, tenim supletorius de rodetes, per a bicis d´adult. Sempre es millor prevenir que lamentar. Ja et farem un bon preu.
Per cert les "Nenes" 2´55h. per fer la volta.

quimontmany ha dit...

Hola a tots: Gran sortida. La sortida de les fulles mortes, dels milions d'aglans a la carretera, de les cireretes d'arbòs, de mil i un ruixats , de vent i d'un esplèndit arc de Sant Martí baixant Orrius. ( Se que molts ni l'han vist. Ells s'ho perden.)
Mullar-nos entra dins del joc. Els que allà estàvem hi erem perquè volíem. Exemple : El nenet no ho ha volgut i s'ha fos.
També ha estat una sortida amb alguna parada per "reventón". Nois aneu preparats que no sempre trobareu algú amb parxes per arreglar-los.

Esportivament, dos grups ben delimitats. Primer els que molt abans de la primera pujada ja la oloren i s'exciten i els altres que anem a lo nostre i més en aquesta època. S'ha respectat però la parada dalt dels ports i això permet fer GRUP.

Pel que fa a mi, avui he arribat als 10.000 Km. Estic molt content. Qui m'ho havia de dir . Gràcies al culpable de que encara estigui pedalant. Per cert: Cuida't.

Hi ara obro una falca que faré a cada comentari.

ELS SEMÀFORS DE LEDS ES VEUEN D'UNA HORA LLUNY. MOLTS DEL GRUP PERÒ NI ELS VEUEN O ELS I ÉS IGUAL EL VERMELL QUE EL VERD. MAL FET.

PERDONEU, PERÒ ALGÚ HO HAVIA DE DIR!!!!!!!!!!!!

Fignon.

posTdata: Emma: ni idea del temps que he fet.Amb la pluja el rellotge caput.

quimontmany ha dit...

hola:

aneu aquí:

http://tretdesortida.blogspot.com/

fignon