XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 1 d’octubre del 2010

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 03 D'OCTUBRE:

temps era temps quim... en aquella época jo encara tenia els cabells negres i tu encara en tenies,,, jejje ;)



Quedem a l'Ateneu d'Arenys a les 7:ooh per sortir a les 7:30h.
Ruta per trinxar-ho tot!!
Arenys de Mar, Arenys de Munt, Collsacreu, tranquilets.... Sant Celoni, Llinars, Cardedeu, Marata, Llerona, Montguit, Santa Eulàlia, Caldes de Montbui, Sant Feliu de Codines, Bigues, l'Ametlla, La Garriga, Samalús, Cànoves, Sant Antoni, Llinars, Sant Celoni, Collsacreu, Arenys de Munt.
Cervesseta al Pavelló.
95km. 4h aprx. .... o menys, mai se sap.
Ruta tranquila ja ho sabeu. ( Classiques de tardor, Tot s'hi val).
RUTA "B":
Quedem a les 8h a dalt de Collsacreu.
Collsacreu, St. Celoni, Cardedeu, Can Bordoi, Argentona, Mataró(Per el centre), Mata, El Pollastre, Arenys de Munt.
65km. 3´30h. aprx.

13 comentaris:

quimontmany ha dit...

Òsti tu, llavors erem més joves però corríem menys que ara. Quan feiem una mitja de 30 al·lucinàvem.

Per cert: encara que sembli que m'ho miri des de dalt d'un podi, no us penseu que em vaig cilindrar en Vicenç. Ell va quedar segon i jo tercer. Per això és que la rivalitat ve de lluny. Però torres més altes han caigut i temps al temps. Jo ara xino xano i preparar el cos per les trinxades que de ben segur vindran l'any vinent i jo vull ser-hi.
Vicenç: això de la bici ens ha d'agradar molt eh???? mira que en fa d'anys que pedalem ( jo amb algun interval) però aquí seguim fotent-li canya i ara amb molta més gent que abans, tots uns ca..../es però entranyables. :-)
la ruta em sembla massa llarga però intentaré venir. :-) suposo que tots els matxets ja els heu gastat dimarts i dijous. Mar de déu quin stresssssss que porteu.

Vicenç Rebollo ha dit...

canseu-vos bé....! que el dimarts ja estaré com una rosa ! :)

arnau

german ha dit...

Vaya salida,ahora si llego ha saber que esto iba ha acabar asin otro gallo cantaria.Pero no cambiaria ni un solo kilometro porque lo que respecta al Alex,Juan Morales,y a mi hemos hecho una contrarrelot como pocas,nuestro premio ha sido muy gratificante porque hemos cazado a uno de los escapados y de que manera.Quiero darle las gracias al Juan Morales por el tremendo esfuerzo que ha realizado,al Alex sin palabras solo decirle que es un placer ir con semejante maquinon,gracias.

quimontmany ha dit...

Hola a tots: German, no te sulfures que esto no es una carrera, o si ( para algunos, no todos)
Sortida massa dura i llarga per l'època que estem. Comencem la sortida veient el final del mundial en directe, que encén els ànims i ni escalfament ni res. Arribo a Collsacreu ja solet i ningú m'espera. El meu cervell comença a anar a mil per hora. Penso que arribo a St celoni i si no m'esperen giro. M'esperen. Gràcies :-) Anem una mica perdudets ja que no portem GPS i per sort trobem l'encreuament de Marata. Carretera punyetera i amb "repetxus" respectables. Seguim sense GPS, no trobem Santa Eulàlia de Ronçana i directes cap a Sant Feliu de Codines. Al principi en " no pares sigue sigue" i que crec que podria llimar uns grams de la seva bici traient directament el plat petit fot la directe i adéu. Només en Jordi posant el compterevolucions a més de 200 ppm ( jordi que ja has fet 40 tacos) l'ha seguit. Jo he arribat quan ja retiraven el podi i havien marxat les hostesses. Quina ràbia que mai les pillo. Allà la ruta seguia cap a Caldes de M. on el wuapu més wuapu de tots els wuapus ens esperava, però servidor tenia pressa i tothom s'ha apuntat per no anar-hi. Albert, en Vicenç no en té cap culpa. Quan vinguem cap a la teva zona ens has de fer de cicerone si no ens perdem.
La tornada, que us tinc que dir. Això NO ÉS NI COLLA NI RES QUE SE LI ASSEMBLI. Amb el gran Martí Matas, baixem tricu tricu parlant del diví i lo humà. :-) ( ens deiem mútuament, tu i jo sempre hem sigut escaladors eh????) Arribem al pavelló, on frescos com unes roses ( o no) ens esperaven els companys de colla??.

i res més, fins quasi segur el 24 ja que diumenge vinent no vindré, em perdo la clàssica de tardor i el 17 hi ha l'open ( podeu disposar de mi).

"pero que bien que nos lo pasamos"

quimet

Jordi Roig ha dit...

Quim tens tota la rao,però com ens un passem de be
Quina serà la pròxima clasica.
Quim vols anar tranquil i disfrutant del recorregut...doncs haviat tindrè el calendri de les brevets del 2011.T´apuntes?

albert galicia ha dit...

Hola i felicitats a tots... Bé, de la sortideta d'avui,molt ben explicada pel Quim, per cert, ens ho hem passat "pipa", amb escapades, relleus, contrarrellotges, emboscades, ..., la veritat és que disfrutem com crius..., però un dia o altre haurem fer bondat, que el Quim té raó, que ja tenim una edat i la temporada s'està acabant...

Jordi Roig ha dit...

Molt bona la foto,tots vosaltres sou els meus idols.Quan més grans sou mes tireu.
Collons profesor Galicia com estas de fort.La veritat es que tothom tira molt i tots sou uns valents

ALEX ha dit...

German para mi ha sido todo un orgullo poder compartir primero la subido a Sant Feliu donde nos hemos ganado las primeras enemistades y luego la contrareloj que hemos hecho junto con Joan Morales a por los escapados, al final hemos tenido una pequeña recompensa.
El llistó de cara al any que ve està cada vegada mes alt....

quimontmany ha dit...

Jordi Roig: gràcies per parar a tots els semàfors. Sempre s'ha dit que els d'arenys som els senyors i els de canet els homes, però tu ets un senyor de cap a peus. Ah!! i un home també.
Jo potser m'he quedat amb lo de senyor i mai he estat un home. serà per això em falta l'agressivitat ( esportiva evidentment) que veig a molts ??.

el llistó està molt alt??? collons Àlex, és que a la colla?? hi ha gent que directament han d'anar a carreres. El nivell d'entrenament per aguantar més o menys mitja jornada ( de la meitat al final solet com un mussolet) és l'òstia hi ho dic per mi. i només tenim una categoria ( de bebés a morts) i clar, veig que porto ja 20 anys a més d'un i no se com fer-m'ho per aguantar.

Ara: la moral és alta i al 2011 si puc en dates senyalades veurem, veurem que passa :-)

quimet ( ara 82,5 Kg)

gremlin dolent ha dit...

Hem inventat una modalitat per la tardor les CLASSiQUES .a on tot si val.Heu vist!!!! l enemic es troba entre nosaltres, es silençios, especulador , fred ens treu de pollegera, ens tortura spicologicament i fisicament i sempre amb elegancia. CAPO que gran qu´ ets. Feliçito a tota la grupeta.

quimontmany ha dit...

si joan si. l'has clavat. l'enemic està entre nosaltres I NO DESCANSA MAI.

companys/es: obriu els ulls. doneu descans als vostres cossos torturats per tant ritme INFERNAL.

si ho feu així, l'any vinent podreu portar un ritme més alt que el DIMONI GROS.Us ho asseguro.

quimet. (àngel celestial) :-)

german: no traduzco ya que creo que lo entenderás fácil. :-))))

Jordi Roig ha dit...

El tema dels semafors i rotondes seria importatnt que fassim més d´una reflexio.La mes important es la nostre seguretat i despres que la nostre obligació es respectar les normes de circulació ens agradin o no.
Quim gracies per les teves paraules vers la meva persona,GRACIES

quimontmany ha dit...

hola:
sobre els semàfors i rotondes, extensius a travessies de poblacions, fer pilots de més de dos en paral·lel, i altres punts perillosos, faig la següent reflexió.
Als que habitualment us ho salteu per norma i us ho passeu pel forro dels co....., i que us sentiu molt segurs i teniu tant domini, sapigueu que darrere vostre hi han companys de grup, a vegades molts que segueixen la vostra estela i els poseu en perill a ells.

De veritat que no entenc aquesta deria de saltar-se totes les normes de circulació. perquè???

be si que ho entenc: deixar COM SIGUI els companys de colla.Quantes vegades s'han trencat els grups d'aquesta manera, deixant tirats companys que s'han parat al semàfor vermell o han tingut que frenar a la rotonda. Quantes vegades he sentit explicar històries que posen els pels de punta???

l'esperit competitiu, de carrera constant,de "maxaque" a qui es pugui, és lícit, però fer-ho posant en perill no se si la vida però si l'integritat física, ho trobo força patètic.
en qualsevol sortida hi ha lloc de sobra per esbudellar-nos sense perill ( o almenys minimitzar-lo).

Proposo com diu en Jordi fer una reflexió conjunta. Parlar-ne i si pot ser arribar a comportar-nos a la carretera com persones adultes.

Jo a vegades he fet burrades. Saltar-me els semàfors, atacar rotondes pel costat contrari, etc, etc i quan hi he pensat m'he avergonyit i molt.

Sé que mai passarà res, i si per desgràcia passés, m'agradaria que no fos per culpa nostra. Us ho dic seriosament. estic molt preocupat pel tarannà que està agafant la colla.

i res més, que ningú es senti al.ludit . Ho faig perquè us aprecio a tots molt i hem de seguir molta anys fotent gas a la burra.

quimet