XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimecres, 9 de juny del 2010

TransCatalunya Btt 2010



Aquest passat cap de setmana, el club Probike va organitzar la Transcatalunya; una prova que portava els participants del poble de la Molina a la platja del Forum. El recorregut va ser d´allò més exigent, ja que s´havien de fer 190 km amb un desnivell positiu de més de 3.500 metres. A més, Probike va crear 3 categories:

Or, arribant a la meta en menys de 9.15 hores;

Plata, en menys de 14.15 hores

Bronze més de 14.14 hores.




Com que els del nostre club som així de bons, ens hi vam atrevir a participar-hi, però no un ni dos, sinó que 10 socis ens vam ajuntar amb el valor que s´ha de tenir per fer front a una cursa tant dura.


En Raul Perez, en Joan Navarra, en Jeep, en Pina, en Jordi Comajuan, en Sergi Marcos, en Xavier Cuadrado, en Xavi Celma, En Martí Anglas i en David Pruna ja formen part de la història per haver completat tots amb èxit la ja no tant temible TRANSCATALUNYA.




Doncs bé, la història comença el diumenge a les 3.30 h. del matí quan ens van sonar els despertadors dins l´Alberg Verge de le Neus del poble de la Molina. A les 4.00 h. estavem ja tots vestidets intentant esmorzar alguna cosa en aquelles hores intempestives. A les 5.00h es donava la sortida i de cop ja el feien pujar al coll de Pal. Els 16 primers quilòmetres ja superaves 1.000 metres de desnivell arrivant a la cota 2.100.


Costa descriure el paisatge que podiem observar a les 6.00h del matí, a trenc d´alba a tanta alçada. Es una imatge que tú i només tú tens guardada i no saps com explicar-ho.


Al llarg de tot el dia vam passar per zones espectaculars, on la seva bellesa et donava ganes de posar un peu a terra i gaudir una miqueta, però no, s´havia d´intentar fer Or.






A l´arribada l´alegria era molt general, llástima que la pluja va aigualir la festa, però tothom estava molt satisfet per haver aconseguit finalitzar tal prova de reisistència; En una prova tant dura el que impera és la satisfecció personal d´haver assolit el teu propi objectiu. Cada participant estava d´allò més content per haver assolit els seus objectius; uns acabar Or, altres Plata i altres només el fet d´acabar ja és un victòria.


Els primers del club van ser els següents:




David Pruna: 9.08 hores OR posició general 11


Martí Anglas 9.08 hores OR posició general 12


Xavi Celma 10.11 hores PLATA posicó general 42


Jordi Comajuan 10.47 hores PLATA posició general 68


Joan Navarra 11.29 hores PLATA posició general 96


Xavi Cuadrado 11.35 hores PLATA posició general 108


Sergi Marcos 11.35 hores PLATA posició genreal 109


Josep Pinatelli 13.17 hores PLATA posició general 240


Raül Perez 13.17 hores PLATA posició general 241






Si voleu consultar les classificacions, entreu a http://www.probike.es/






Moltes felicitats a tots i penseu que m´omple d´orgull tenir uns amics i companys tant grans.

3 comentaris:

lluis ha dit...

Moltes felicitats a tots!!

quimontmany ha dit...

Redimonis. Quin grapat de cracks.

Aquest club cada vegada les fot més a l'engròs.

A reveure

Xavier Celma ha dit...

Quina gran crònica David!Per mí els millors moments: 1. Arribar i baixar de la bici per trobar-me amb les meves nenes 2. Menjars, riures, companyerisme i roncades amb els companys 3. 15 cavalls i poltres a les 6 del matí enmig de la carretera al Coll de Pal, amb neu pels voltants(eren un miratge per la son o per la falta d'O2?? 5. Anàlisi exhaustiva de l'estació de La Molina (amb anàlisi i conclusions) per part dels enginyers de ponts i camins del CCAM.6. Acollida per part d'en Juan Ramón, Dani i Chus que em van ajudar i esperonar un munt. N'estic molt agraït!