XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 28 de febrer de 2010

Sortida de btt diumenge 28 de febrer

He sortit a les 8:00 de la FONT com cada diumenge. Sortida de cara avall per pujar per can Jalpi, segueixo direccio cap el coll del Pollastre travesso la urbanitzacio dels tres turons per anar a buscar el senderillo dels xurribikers per surtir al Corral d’en Forn. Des de el Corral pujo a la pedra de la Ferradura passant pels castanyers, un cop a dalt baixada (ja era hora fins ara tot pujada)fins la creu de rupit. Un cop aqui torno a pujar direccio al santuri del Corredor passant pels misteris, nomes he fet 1 peu (ostiaaa ja fa massa ke no me’ls faig sen cap peu)haig d’ entrenar més . Segueixo direccio al Corredor passant pel GR i pujant per les escales, per fi el Corredor visita de cortesia (3minuts justets ) i baixada per els senderillos del GR fins arribar a can Fradell de baix des d’aqui per la pista (la ke va des de vallgorguina al corredor) baixada quatre revolts i giro a l’ esquerra per anar direccio a SANTA EULALIA DE TAPIOLES, un cop alla un altre visita de cortesia (5 minutets flipant!).
Segueixo baixant cap a sant celoni i girant direccio llinars trobo una urbanitzacio (no ser on estic) es igual giro i segueixo pujant ara un altre cop cap amunt en busca del Corredor. Trobo la pista i baixo un altre cop cap a can Pradell i des d’aqui cap a Vallvorgina (tot baixada iiiiaaaajjjjjjuuuuu)travesso Vallgorguina sortint, del poble torno a pujar, ara per un senderillo que agafo passat Can Moreu a l’ esquerra una bona estona pujant i surto al principi del puja i baixa .Segueixo direccio Can Plana fins trobar-me la pista de sant Marti pujada fins la cruïlla torno a girar a la dreta direccio a cal Peraire baixada fins els quatre camins i pujada fins el pla de les bruixes. Giro cap a l’ esquerra per baixar pel Sot de Uredella travesso la carretera de sant Iscle per tornar a pujar ara cap a can Roig del castell passant per el senderillo del senglar. Un cop a dalt del pla ,giro direccio arenys de munt baixant per el rial bellsolell, riera i cap a casa.

55 KM TOTALS
3HORES 58MINUTS PEDALANT
4HORES 10 MINUTS TOTALS
59.56 DE VELOCITAT MAXIMA

PD:La sortida de diumenge 7 de març sera a 2/4 de 8 del mati .Per mes informacio podeu trucar-me al mobil:634643721(tendo)

2 comentaris:

david ha dit...

Nano!! Quina sortida més maca!!
Et felicito, company! Això si que és afició a la bici de muntanya!!

Jo cada cop sóc menys "patatero" ja ja ja

Xavier Celma ha dit...

Uns 55 ben drets eh! Jo he fet una mica de carretera amb slicks per tornar a agafar el ritme però la btt encara no la tinc a punt (canvi de radis "tunning") el finde del 6 estem a la casa rural i el següent aviam si podem sortir plegats!
Una abraçada crack!