XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dissabte, 26 de desembre del 2009

SORTID DE CARRETERA DIUMENGE 27 DE DESEMBRE DE 2009

Quedem a les 7´30h a l´Ateneu per sortir a les 8h.

La ruta serà la següent:

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Mataró, Vilassar, Argentona, Coll de Parpers, La Roca, Vilanaova, Font de Cera, ALella, El Masnou, Mataró, St. Pol, St. Cebrià, St. Iscle, Arenys de Munt. Cerveseta...? no savem a on.

85km 3´30h. ( "En un principi eren 4h. peró despres d´haver anat a St. Fé ara estem mes forts").

NOTA: Tots els de la Grupeta de Veterans. Volem donar-li anims al nostre company en "Llorenç", que està convalacent d´una operació. Esperem que aviat puguir tornar a venir en Bici.
"Anim Llorens".

7 comentaris:

quimontmany ha dit...

Hola: 85 Km en 3:30 h ??. a 25 Km/h ??.

No sigueu mentiders. No m'ho crec.

Avui la pujada a Santa Fe ha estat molt bé i ser 35 socis menjant junts a les albes, feia patxoca.

Us puc però assegurar que les bicis de carreres es foten d'hòsties amb les vambes.

Apa-li, a pair els canelons de Sant Esteve.

Fins demà.

Fignon.

Daniperez ha dit...

jajajaa Quim, tiburón sin aletaaaaa

Demà podrem aprofitar que farà solet ueeee

ah!! i no vinguis am bambes jajajaja!!

Xavi ha dit...

Primer felicitar a tothom que ha sortit tots els dies de la grupeta, segona felicitar a les estrellas de la grupeta perque va ser impresionant la pujada a Santa Fe. Sense desmereixar a tots els que vam pujar, però una mitja de
18Km/h és dir molt.

bones festes.

P.D: Estic mort

quimontmany ha dit...

Hola a tots: Com era d'esperar, gas a la burra !!. A mi m'han sortit 96 Km en 3:13 h. He de dir que avui venia a seguir si podia els de davant. Això ha estat impossible, però déu ni do lo que m'he trinxat i lo que he aguantat . Trobava a faltar el tarannà de la grupeta de veterans, dura (duríssima) com ella sola. El capo avui anava de profe i tranquil, amb en mini contador - carles. (quelcom està canviant??), en Xavi "desaparecido en combate", en bettini i en ricard fotent-li fava sense parar, el nenet el veig millor que mai, l'albert b. que té una classe que no se l'acaba, els de St Cebrià que estan com si fos el mes de Maig,l'André que ja ha fet els 10.000 Km anuals i això se li nota, en Jordi Roig, collons el de Canet, si té un mil.ligram de forces, ell en dona un kilogram, hòstia Jordi com et trinxes!!, o quan un que te "pinxassu" crida pareuuuuuu!!! que no tinc manxaa!!!, els altres entenen tireu tireu!!!!! :-D, i tots els altres nous i no tant nous que avui he vist que van agafant molt ràpid "ritmo de la noche",
I també els que s'han afagit com el cuñao d'en Llorenç o el gran Estragué de Calella que ens honoren amb la seva companyia.

I res més que estic fotent un rotllo que no sé com acabar-lo. Apa-li penya això el 2010 ja és aquí i promet ser molt però que molt divertit.

the shark - fignon, però en realitat en quimet d'arenys.

I per acabar molts records al gran Llorenç que s'ho està passant malament després de la seva operació d'espatlla. Llorenç tu trànquil, ves estudiant el llibre que ja veuràs que et posaràs com una "amotu"

albertbañeres ha dit...

Eiiii!! Després de dues setmanes descansant he arribat a casa molt tocadillo...
Tinc una confesió del llibre misteriós...
Hi ha un entrenament específic de pujar un port de muntanya de 1ª amb bambes, per no tenir la tracció d'estirada i fer més força amb femoral anterior...
A robar carteras!!!... Que no hay paa comeee!!!... je,je,je...

quimontmany ha dit...

Hola a tots / totes:

Em retiro.

Des d'ahir on vaig trinxar-me la patata fins a deixar-la puré del més fi, el cap no para de donar-me voltes pensant que collons estic fent quan estic entrant a les velleses ( ahir era el més gran de la colla). ON VAIG PEDALANT TANT RÀPID???? He estat tres mesos sortint sol per poder estar més endavant I PER QUÈ???. La Quebrantahuesos no m'ha volgut.

La bicicleta ja no em motiva lo suficient i ara mateix que acabo d'arribar a casa després d'una sortideta amb en Xavi a 20 Km/h, he decidit posar punt i final a la meva carrera esportiva.

Per tant en Quimet és retira i penja l'hàbit de Fignon i mata The Shark.

Apa-li ha estat un plaer i ja en veurem.

Arenys de Mar a 28/12/2009.

Quim Montmany i Malagelada.

bettini ha dit...

QUIM, HOY HE LEIDO TU ULTIMO COMENTARIO Y, CLARO HOY DIA 28 COMO QUE NO ME LO CREO JAJAJAJJA, TU TIENES QUE DAR MUCHA CAÑA, SHARK, EL GRAN TIBURON BLANCO. ME SORPRENDE LO QUE HAS ADELANTADO EN PODERIO DE PEDALADA, ES UN MÉRITO DE TU PARTE. ESO ME SATISFACE TENERTE DE COMPAÑERO DEL PEDALEO, ES UN HONOR.CAÑA A LA BURRA. SALUDOS A TODOS