XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

divendres, 2 d’octubre del 2009

SORTIDA DE CARRETERA DIUMENGE 4 D´OCTUBRE DE 2.009


Quedem a les 7´30h. a l´Ateneu per sortir a les 8h.


La sortida serà la següent:


Arenys de Munt, Arenys de Mar, Malgrat, Tordera, Cal Coix, Vidreres, Sils, Mallorquines, Massanes, Hostalrich, La Batlloria, St. Celoni, Vallgorguina, Collsacreu, Arenys de Munt. Cerveseta al Pavello.


90km. 3h. aprx.


NOTA: El ritme serà suau, sense ser lent. I vindrà alguna femina. Ja sabeu doncs si alguna noia mes es vol apuntar. Ara jo us dic que la femina que ve es molt "Guerrillera".

4 comentaris:

quimontmany ha dit...

Hola: escolteu, la N-II està tallada tot el matí i no us deixaran passar.

que us vagi molt bé, jo seguiré sortint però que molt relaxadament.

fignon.

bettini ha dit...

hola compañeros, habrá que vigilar mucho al fignon la próxima temporada se esta entrenando muy bien pero, nosotros también jajajaja, bueno que tengáis un buen día mañana, yo tengo la última carrera de la temporada ya, os contaré, saludos

MUNT BIKES ha dit...

jajajaj fignooon! sembles el vigilant de la nII
jejej fent la ronda!!
bueno que sapigueu que les rutes (les de carretera i altres alternatives mes de costellada. estaran tambe (sempre estaran al de club primer) al nou blog de munt bikes. (amb link a la inaugurada web de munt bikes) pero el nom directe es:
www.muntbikesarenys.blogspot.com
a part de sortides hi haura un apartat de proves de material i etc,, aixi que quim si vols fer una crònica de la teva wrc.. me la dones i tu bettini si haces una crònica de tus ruedas me la das tambien y la cuelgo. ok?
ala pues! dopaoss! lloronaasss!

quimontmany ha dit...

Apa que no em queden rondes amunt rondes avall de la n2. com que no vaig fer la mili per "insuficiencia en la válvula mitral" ( això és el que vaig dir-los ), ara estric fent guàrdia a uns dies i hores concretes que tots coneixeu, per anar apuntant noms.

apa-li a la propera.

quim