XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimecres, 1 d’abril del 2009

SORTIDES DE CARRETERA DIUMENGE 5 D´ABRIL DE 2009



Laurent Fignion amb la seva nova Machine entregada per l'Alberto Contador

Aquest diumenge, tant la sortida "H"(dels Homes), com la "C"(dels Cagamandurries). Son un Clàssic.

La sortida dels "homes", serà la clàssica St.Fe, St. Marçal, fent la tornada per collformic.
Una sortida de dificultat mitja alta. Que en el seu recorregut més clàssic te uns 140 km. Però la d´aquest diumenge l´hem allargat fins els 150km.
Sortirem a les 7´30h. en direcció a St. Pol, per atrevesant la Vallalta. On podrem anar escalfant les cames amb un desnivell suau, que ens portarà fins la part alta d´Arenys de Munt. On pujarem el primer port de la jornada. 3kms al 5% per anar obrin boca. Rapit descens fins St. Celoni per afrontar l´ascenció el port de St. Fé 5% de desnivell durant 24´5km. Port de primera sense rampes dures pero molt constant, que ja começarà a passar fra. a les cames. Baixarem cap a St. Marçal per anar direcció a Seva on afrontarem el tercer port . Collfornic per darrera. No arriba els 10 kms amb una primera part de 3 kms. bastant dura.
Dalt de Collformic farem un reagrupament, i aprofitarem per agafar aigua i menjar. Llarg descens de 27 kms. fins a St. Celoni. On farem cap a Vallgorguina i Collsacreu on ens fotarem els últims pals de la jornada. Encara que amb les forces que ens quedaran més que pals seran "palets". Cerveseta al pavello.

Recordeu que quedem a l´Ateneu mitja hora abans per fer un cafe.

150kms. 5´30h. aprx. El ritme serà prou exigent. Encara que espararem a totom a dalt dels ports.
NOTA: El Sr. German si ve, que faci el favor de portar el "GPS".

Sortida "C" del Cagamandurries.
A l´Ateneu a les 7´30h. per sortir a les 8h. ( Que no es dormi la canalla "Serena dixit")



La sortida serà la clàsica del 4 ports encara que en aquest cas els "Serena Boys". Per no perdre la custum l´han ratellat una mica, no fos cas que s´escaldesin de tant anar en bici.
S'ha sortirà en direcció a Mataró per afrontar el Port del Parpers, tot seguit és fara el collet, per anar a enllaçar a mig port de Can Bordoi. No fos cas que ens "estressesim". Una vegada coronat Can Bordoi s´anirà cap a St. Celoni , per un terreny mes aviat planer on en "Serena us apretarà les Clavijas". S´acavara la ruta amb la pujada per Vallgoguina i Collsacreu a "Pals" i es que tot els cicloturistes som iguals. Per molt Cagamandurries que s´autoanomenint.
Cerveseta al Pavello.-

75 kms 3h. aprx.

2 comentaris:

serenaitor ha dit...

fins a finals d`any encara i pot haver-hi alguna sorpresa i algun disgust

quimontmany ha dit...

serenaitor:
descobreix les cartes i digues noms.

laurent fignon a retourné