XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dilluns, 26 de gener del 2009

Cronica carrera social de l'Estartit

En David al capdavant del pilot
En David viguilant el personal

En Josep al podium 2 sénior






En David a les primeres posicions




L'Antonio tirant del pilot





Els tres representants a la cursa en Josep, David i l'Antonio


Ahir diumenge, a la localitat de l'Estartit es va disputar la primera carrera del tercer campionat social gironi, que aquest any es compondra de cinc curses mes.
Molta gent a la línia de sortida, uns 120 corredors, tot un exit, ja que molta gent es va quedar a casa en vista del vent del dia avans, peró el matí es va despertar radiant, ni gota de vent. Corredors importants a la sortida, Antonio Miguel aquest any passat va estar a les olimpiades i Jaume Morales (Penaca) sera un dels nostres rivals mes importants durant aquest any i molts mes. Peró els mes importants els corredors del c.c.Arents de Munt Munt-Bikes, en David Pruna, l'Antonio Cruz i en Josep Patiño.
La carrera completament plana, menys un tram de lleugera pujada, era una recta d'uns 4 km que es feia d'anada i tornada, amb dos curves de 180º graus.
De sortida constans atacs, tothom si veia en cord, el cap de cursa variaba a cada volta, i el nostres corredors atents a cada moviment, peró a mitja cursa, arrencant tres locomotores!!!! En Jaume Morales, l'Antonio Miguel i el frances Stephant Roger, tot tres es van entendre de seguida, per redere ningú es posava d'acord, la carrera ja estavaba sentenciada, la resta del pilot li esperavaba un temud esprint, senfila la recta de meta, l' Antonio Miguel guanyador seguit dels seus companys d'escapada. Per darrere l'esprint del pilot, i mare meva quina por, la gent super nerviosa bandasos esquerra dreta i tothom cridant... I de cop soroll de ferros per terra i gent gemegant, una gran caiguda, l'Antonio si troba al mitg, peró per sort ningú amb malt de veritat.
En Josep amb molta sort aconsegueix entra en onzenà posiciò, en David poc mes enrrere, tot un exit per tot un debutant, en aquest tipus de proves. Cal destacar l'organització del club organitzado http://www.impulmedesbike.com/ i trobareu moltes mes fotos i informació de la cursa.
La setmana que be mes guerra, aquest cop a Calonge. Per veure classificacions de la cursa les trobareu a http://www.ciclisme.cat/. I per veure informació de les carreres del a categoria senior-master30 a http://www.senior-master30.net/ .




2 comentaris:

quimontmany ha dit...

Hola campions: un 10 a la primera carrera. us felicito.

quim montmany. :)

Pati ha dit...

Gracies company!!!!
Diumenge mes guerra!!!!!!!!!!!