XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

dimecres, 31 de desembre del 2008

Darrera sortida de l'any 2.008

Avui 31 de desembre últim dia de l'any la Rut i la Núria han sigut les primeres a pujar al Montalt. Només començar ja hem anat fent cap al cim, passant pels mosquits, pedra de la Ferradura... i a mesura que s'anava estrenyent el camí l'impermeable anava fent la seva feina. Un cop a dalt hem contemplat el paisatge i hem deixat empremta a la llibreta de la nostra estada. Hem seguit cap a la Creu de Rupit per corriols, continuant pels "bucaneros". Aquí entre les restes de la tala d'arbres i el fanguissar hem practicat una mica el "mudbike". Quedant així les nostres bicis i la roba ben "emmudades". Ja per acabar hem passat per la platja i hem enllaçat amb el camí de Can Colomer on hem posat a prova la nostra tècnica al corriol de les esses. On algunes esses les hem fet d'altres... (això ens ho fem, eh?). Cal dir que hem topat amb un arbre que estava ben entravessat. Al final però hem arribat a la font d'on havíem partit i ara ja fins l'any que ve!!!!!!!!!BON ANY NOU 2009!!!!!!!!!!

6 comentaris:

Núria ha dit...

Rut després de despedir-me de tu a la font he tornat a pujar cap Lourdes i Can Colomer per trobar-me amb en Majó. Hem repetit les esses, i en Joan que és molt valent ha tret l'arbre del camí. (després li fa mal l'esquena)jejeje

PRESI ha dit...

Ja tenim un nou netejacamins.
Espero que seguexis així durant tot l'any 2009.
Per veure la teva evolució, cal que et posis en contacte amb el Sr. Santi Roig, enginyer tècnic en camins, corriols i altres accesos.

Felicitats Joan!!!!

Suposo que no ho hauràs fet per demostrar la teva força a la Núria?

Joan Majó ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joan Majó ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joan Majó ha dit...

tot sigui per tenir a la dona impresionada!!
Al arribar a casa, un a bona frega de reflex!!
Ja presentaré un currículum a en Santi.
P.D. A la Núria ja li tinc tot demostrat!! Jejeje!!!

RUT ha dit...

Amb la Núria em poden passar dues coses: que em posi més forta que mai o que plegui d'anar amb bici perquè no la puc seguir. Aquesta noia ens posa les piles a tots!! Si volem fer el que volem fer aquest any, ja cal que entrenem, i amb la Núria engrescant-nos, ho aconseguirem.
Salut, pedals i molt d'entrenament durant aquest 2009!!