XIII 3 h de Resistència

Ja estan obertes les inscripcions a les XIII 3 h de Resistència

diumenge, 26 de juny del 2011

PUJADA A ANDORRA 2011



El proper dissabte dia 9 de juliol el Club Ciclista Arenys de Munt organitza la ja mítica i tradicional pujada a Andorra.

Sortirem com cada any a les 5.00h desde el pavelló d´Arenys de Munt (l´Antic) i la ruta que seguirem serà la mateixa de cada any: Collsacreu - Hostalrich - Anglès - Olot - Coll de Canes - Ripoll - Ribes de Freser - Collada de Tossa - La Molina - La Seu d´Urgell - Andorra !! Distància de uns 250 km.

Aquest any també tindrem una furgoneta d´assistència durant tot el viatge que estarà plena de beguda fresca, fruita i quelcom que necessiteu pujar. Tothom ha de portar una bossa per dutxar-se a Andorra i canviar-se i el seu esmorzar, ja que arribats al Coll de Canes pararem a esmorzar. Hem d´intentar ser una mica autosuficients amb la mecànica i alimentació.

Al poble de la Molina ens aturarem a dinar i quan arribem a Andorra ens podrem dutxar al pavelló on també ens estarà esperant l´autocar per iniciar el retorn a casa!

Per una qüestió ben llògica de logística, les places estàn limitades al nombre de places que tingui l´autocar. Suposem que seran unes 50, però ja ho confirmarem.

El cost de la sortida és de 65 euros els socis i de 70 els no-socis. Aquest preu inclou l´avituallament de líquids, fruita i demés que porti la furgoneta, el lloguer de la furgoneta, el dinar a la Molina i l´autocar de retorn a Arenys de Munt.

La plaça quedarà reservada quan s´hagi fet l´ingrés al compte corrent del Club Ciclista que té a la Caixa Laietana i sobretot indicant el seu NOM.



dissabte, 25 de juny del 2011

Sortida carretera Diumenge 26 de Juny


Ruta: Volta de relax (post QH2011) i esmorzar de germanor

Quedarem a les 7h.30min al Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Blanes (crta. antiga), Palafolls, Calella, St.Pol, St.Cebrià (esmorzar de germanor al Rest.La Vinya).

44 kms. 2h. aprox.

P.D.: Hi haurà una Ruta B, per aquells que no tinguin prou i tinguin més forces, que es desviarà a Calella ja de tornada per pujar a Can Carreras i tornar a fondo, per així fer gana i arribar cansadets a esmorzar...;-)

P.D.2: Aquesta ruta es apte per tothom, on s'esperarà a tothom i anirem agrupats. Us hi esperem tots!!

Ens veiem Diumenge!!

dimecres, 22 de juny del 2011

Sortida Dissabte 25 Juny







Per tots aquells que sortiran de Revetlla de St. Joan i es descontrolaran una miqueta o molt (oi alejandro), el Club Ciclista té la millor solució per tornar a posar els peus a terra i recuperar aquells cossos maltractats per l´alcohol, el ball,...


Sortida de Rehabilitació; Sortirem a les 7.30 h desde l´Ateneu i farem: Collsacreu - Collformic - Seva - St. Marçal - St. Fe - Sta Helena - (Opció Turó de l´Home) - St. Celoni - Collsacreu - Arenys de Munt !!!!!





No cal recordar que hi haurà reagrupament a dalt de cada port i respecte el temps, tardarem el que necessitem.

divendres, 17 de juny del 2011

Sortida Dissabte 18 Juny

Sortirem desde l´Ateneu a les 7.30 h i la ruta serà: St. Grau !!!
N-II - Blanes - Lloret - Tossa - St. Feliu - St. Grau - Tossa - Lloret - Blanes - Arenys de Munt !!!
Hi ha l´opció de portar una tovallola i fer un bany a una cala nudista que l´Alejandro coneix molt bé ( i en Xavi Cuadrado també).

dijous, 16 de juny del 2011

TRANSCATALUNYA 2011




Aquest diumenge passat, 12 de juny, es va disputar la Transcatalunya, una activitat organitzada per Probike. La prova consistia a travessar Catalunya en BTT a través d’un recorregut per muntanya de 190 quilòmetres, amb més de 3.500 m de desnivell positiu acumulat i amb llibre de ruta, des de la Molina fins a la platja de la Mar Bella, a Barcelona. Més de 400 participants van gaudir d'aquest esdeveniment esportiu.


11 socis del Club Ciclista Arenys de Munt hi vam participar.


El recorregut va ser semblant al de l’edició anterior (2010), amb algun petit canvi. Vam trobar tot el camí enfangat –atesa la gran quantitat d’aigua que va caure durant la setmana a Catalunya–, amb grans bassals i vam haver de travessar més d’una riera i algun riu, cosa que perjudicava el factor mecànic, i més tenint en compte que es tractava d’una prova de tan llarg recorregut. Vam tenir la sort, malgrat tot, que va fer un dia fantàstic per pedalar: el cel tapat però sense pluja, tot i que en molts trams vam ensopegar un vent bastant fort de cara que va fer alentir el ritme de la marxa.


Des del moment en què ens apuntem a participar en aquests reptes, assumim que el més important és acabar-ho, i tots els membres del CCAM ho vam fer. Després d’haver paït la feina, cal que recapitulem i posem en ordre el cúmul de sensacions i fets que vam viure aquell dia. Així, en primer lloc, cal felicitar en David, un toro, per la seva tercera posició en la classificació absoluta de la prova, ja que tot el matí va estar lluitant al capdavant de tot per fer l’or que va aconseguir finalment. Una part de la meva quarta posició la dedico especialment a ell, que va estar al meu costat durant tota la travessa, detall que un amic no oblida.


A continuació, hem de felicitar el trio meravelles format per en Sergi, en Jordi i en Roger, que van trepitjar els talons dels primers al llarg de tota la prova. Quins lluitadors! Un honor, companys! L’Àlex, el nou company de BTT que ve del món de la carretera i que ha fet un gran paper enmig del fang. La Núria, segona fèmina (a fons!) i companya de viatge d’en Xavi, que no s’entrena gaire, però que va decidir anar a fer la prova peti qui peti (i que bé que ho va fer!). Finalment, cal felicitar el grupet d’inesgotables, en Marc, en Carles, amb la companyia del novell Xavi R, que tot i les rampes va trepitjar el passeig marítim barceloní amb tots els mèrits assolits.


Durant tot el dissabte, a mesura que els participants anaven arribant a la Molina, vam gaudir de cada moment que vam poder compartir. Ja se sap, quan estàs en el teu ambient i amb els teus amics, es van succeint les anècdotes i els tocs d’humor i no pots parar de riure. I per acabar-ho d’adobar, a la matinada, quan ens havíem de llevar, a les 3.30, va aparèixer un fantasma amb un llençol blanc que ens va recordar que calia llevar-se. Insuperable!


Només queda felicitar l’organització. Com sempre, Probike ha deixat el llistó molt alt. Tant a la Molina com durant la cursa, en Pere i els seus han cuidat tots els detalls i ens han fet gaudir d’una experiència que rememorarem durant unes quantes setmanes.


Des del CCAM, volem animar els socis i companys que s’animin a participar en aquest tipus de proves. Pròxima estació: VOLTA A LA CERDANYA 2011!

dimecres, 15 de juny del 2011

Pedalada Vila de Canet de Mar

El proper diumenge dia 19 de juny els nostres companys del C.C. Canet organitzen la pedalejada anual. Aquest any han preparat un ciruit llarg de 25 km i un de curt de 12 pels voltants de la creu. Les inscripcions es faràn el mateix dia de la prova de 8 a 9 i la sortida serà a les 9.00 h. El preu de l´inscripció és de 10 euros.
Esperem una bona representació del club i com no, a deixar el llistó ben alt !!!

divendres, 10 de juny del 2011

Sortida Dissabte 11 Juny

Sortirem a les 7.30 h desde l´Ateneu. La ruta serà: N-II - Mataró - Òrrius - Cardedeu - Corrons - Marata - Llicà d´Avall - Sta María de Palautordera - Mortirol.lo - Fontmartina - Sta Helena (les antenes) - St. Celoni - Collsacreu - Arenys de Munt !!!

Set deserts amb un parell de rodes

Molt bones a tothom!
Per segon any, el Grup de Muntanya d'Arenys de Munt organitza un cicle d'audiovisuals.Serà a la Masia de Can Borrell a 2/4 de 10 del vespre.
avui divendres fan el passe d'en SERGI FERNANDEZ.(Set deserts amb un parell de rodes) Ens veiem allà!!!!

dimecres, 8 de juny del 2011

TRANSCATALUNYA 2011








Aquest proper cap de setmana Probike organitza novament la Transcatalunya en Btt. Com no podia ser d´una altra manera, el nombre de components del club ciclista que hi pendran part torna a ser espectacular: 10 superciclistes.






El diumenge dia 12 sortiran a les 5.00 h de la Molina i per arribar al pavelló ce la Mar Bella de Barcelona, hauran de fer 195 km i superar 3.500 metres de desnivell positiu acumulat !!!!!!! Davant un esforç tant titànic només ens queda desde el club animar i donar totes forces del món a aquests intrèpits companys/es.



Tal i com diria el senyor Coromines, que tingueu una bona diada:

Martí A., David P., Xavi C., Xavi R., Sergi M., Alex S., Jordi C., Núria T., Marc T. i Carles M., (em sembla que no hem deixo a ningú, si no és així, ho sento)

dissabte, 4 de juny del 2011

SORTIDA BTT

La sortida de dema no sera amb btt, sino que la canviem per la bici de carretera.
Sortirem a 2/4 de 8 a l'Ateneu, si és que no plou.
Apali!! fins demà.

divendres, 3 de juny del 2011

Sortida carretera Diumenge 5 de Juny

Ruta: Excursió a Montserrat

Quedarem a les 6h. a la rotonda de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar, Mataró, Argentona, Parpers (reagrupament), La Roca, Granollers, Sabadell, Terrassa, Vacarisses, Monistrol de Montserrat, Monestir de Montserrat (parada, ciri, mel i mató), Terrassa, Sabadell, Granollers, St.Celoni, Collsacreu, Arenys de Munt.

Total: 185kms. 8h. aprox.
Ver mapa más grande

P.D.: Quan diem que anem a veure La Moreneta amb bici, no ens referim això...






















...es per evitar mal entesos...;-)...

Ens veiem Diumenge!!

Sortida Dissabte dia 4 Juliol


Quedem a les 7.30 h a l´Ateneu i la ruta que seguirem serà: N-II - Mataró - Coll de Parpers - Cardedeu - Corrons - La Garriga - St. Feliu de Codines - St. Miquel de Fai - Castellar del Vallès - Caldes de Malavella - Lliçà - Granollers - Coll de Parpers - Mataró - N-II - Arenys de Munt

Recordem que és una etapa de les llarguetes, per tant aneu preparats de menjar i beure. Per cert, hem localitzat la pasta de bolets a l´Alcampo.

dimecres, 1 de juny del 2011

PUJADA A ANDORRA 2011

Comenceu a fer un forat a l´agenda i a preparar les cames perquè el proper dia 9 de juliol pujarem a Andorra!!!!!!
No patiu que més endavant ampliarem l´informació, però bàsicament serà com els darrers anys!!!